Magasin11.se är en butik som älskar flamingo prylar av alla dess slag. Vi vill på denna sida tipsa om våra produkter och skriva lite intressant fakta om detta fantastiska djur. Missa inte att läs den roliga information om varför vissa personer har en flamingo i trädgården. Annars är det också en rolig idé att ge bort en rosa flamingo i present till den som gillar detta gulliga rosa djur.

Vi kan nu i Sverige se en flamingotrend som växer sig starkare och man kan hitta dessa rosa ting överallt. Du kan på Magasin 11 hitta mängder av roliga prylar och presenter med djungel tema och rosa flamingos. Vi säljer prylar som kylväskor, vattenflaskor, matlådor, lampor och en mängd andra roliga prylar.

Flamingo i trädgården

Man kan ibland se att vissa har en rosa flamingo i trädgården. De flesta ser en flamingo och tänker inte mer på detta. Men det är lite roligare för oss andra som förstår den hemliga signalen med att placera flamingos i trädgården. Du kan nämligen få ett besök du inte alls hade väntat dig, för vissa kan detta vara hela planen med placeringen av detta rosa djur. 

Flamingos är ett samlingsbegrepp till de sexuellt nyfikna människor som exprimenterar med swingers träffar i sitt förhållande. Man ska då kunna ställa ut en flamingo i sin trädgård och på detta vis dra uppmärksamheten till sig och bjuda in andra swingers par via denna hemliga signal. Det är många som blivit rädda efter ha fått reda på detta och senare valt att ställa in sin lilla rosa flamingo. Du får helt enkelt själv avgöra ifall du vill ha en flamingo i trädgården efter ha läst detta. Nu är du införstådd med vad som kan hända. Du kan på Metro läsa mer om detta ämne ifall du vill grotta ner dig lite extra i flamingos och swingers. 

/flamingo-i-tradgarden.jpg

Presenter och roliga prylar med flamingos

Letar du efter en rolig present att ge bort till din vän, kollega eller kanske syster. Vi vill då ge ett slag för alla våra roliga prylar inom flamingo. Vi säljer ett brett utbud inom rosa flamingos och förhoppningsvis kommer du hitta en present som passar. 

Lite prylar från butiken Magasin11.se

Vi har här under lagt lite produkter vi tror du kommer tycka om från butiken Magasin11.se. Du är varmt välkommen att besöka oss ifall du vill beställa lite roliga flamingo prylar. Vi har förutom flamingos en hel del andra presenter att ge bort till nära och kära.

Kolla in Magasin11.se ifall du vill hitta mer flamingo prylar!