Här har vi samlat en mängd härliga kaffeburkar med nostalgiska inslag som ger den rätta retro känslan. Vi på Magasin 11 älskar retro produkter med inslag från det ljuva 50-talet.  Vi har letar ständigt efter nya roliga produkter och kaffeburkar är just en av de saker vi älskar. Dessa produkter håller kvar aromet i kaffet och gör det roligare och snyggare att förvara kaffet samtidigt som det blir lite snyggare i köket. Vi erbjuder ett sortiment med färgglada och roliga kaffeburkar som gör dig glad. Vi har både stora och små burkar, fyrkantiga som runda till förvaring av kaffe och annat gott.

Förvaring av kaffe och hållbarhet

När man köper kaffe från butiken kommer paketen vakumpaketerade och livslängden är då väldigt lång. Men när du öppnar paketet börjar alla aromer från kaffet att strömma ut och smakerna blir sämre för varje dag. Men det finns lite tips och trix på hur man kan behålla hållbarheten i kaffet och tips nummer 1 är självklart att köpa en kafeburk med tätslutande lock. Våra kaffeburkar har tätslutande lock och rymmer ett paket med kaffe. Men det finns också andra saker du ska tänka på för bästa hållbarhet, tips nummer 2 är att förvara ditt kaffe svalt, mörkt och gärna i ett kylskåp för bästa resultat. Du kan få ditt kaffe att hålla sig upp till 14 dagar med dessa enkla knep. Det sista tipset är också att inte köpa genomskinliga kaffeburkar då ditt kaffe utsätts för solljus. 

Retro kaffeburkar 

Känner du någon som älskar retro prylar? Eller kanske du själv älskar prylar som andas nostalgi. Då ska kika lite på våra retro kaffeburkar som finns i både amerikansk stil och fransk. Vi har en blandning av roliga kaffeburkar med motiv som kvinnor, bensinstation och de lite mer stilrena. En kaffeburk är ett utmärkt presenttips till kaffeälskaren, eller till den som slarvar med förvaringen av sitt kaffe.

Du hittar alla Kaffeburkar hos Magasin 11