Inredning är just nu hetare än någonsin och varför inte dekorera köket med fina plåtburkar i härlig design från 50-talet? Våra charmiga plåtburkar finns i både små och stora modeller med motiv som genererar sprudlande nostalgi. Nu kan du skapa ordning och reda i ditt kök och förvara dina torrvaror på ett lite snyggare vis med retro design.

Gediget utbud i tydliga kategorier

En av fördelarna när du shoppar hos oss på nätet är att våra varor är smart kategoriserade. När det handlar om våra läckra retroburkar så återfinns de under kökstillbehör där vi delat upp dem i fem underkategorier. Leta dig fram till just din favorit i kategorierna flingburkar, köksburkar, stora burkar, te- och kaffe burkar och kaffeburkar. Alla plåtburkar andas retro och nostalgi så det står härliga till!

Kolla gärna in vårt utbud av kaffeburkar

platburkar

Klassiska plåtburkar

Att hälla upp flingor i skålen från en snygg flingburk gör frukosten så mycket mer välsmakande. Vi har retroladdade flingburkar inspirerade från 50-talets reklam för både Cornflakes och Coca Cola. Välj mellan fyra liter eller tre liter och måtten 8 x 19 x 26 eller 10 x 14 x 20!

Vi har också klassiskt formade kaffeburkar med tättslutande lock. Varför inte piffa upp köket med en retrodesign som tagen från 50-talets Frankrike? En perfekt present till den kaffeälskande vännen!

Plåtburkar till hela familjen

Vi tycker att hela familjen ska få njuta av snygg köksinredning. Därför hittar du stiliga plåtburkar till alla familjemedlemmar hos oss; inklusive husdjuren. Häll upp djurets mat från en snygg burk istället för den tråkiga fodersäcken. Vi verkligen älskar våra nya köksburkar för hund- och kattmat. Så pass mycket att den gott kan få ställas på synlig dekorationsplats i köket!

Som variation till de klassiskt rektangulära plåtburkarna erbjuder vi dig även runda, nätta burkar. Den här typen av plåtburk passar lika bra till kaffe och te som socker!

Förvara ditt tvättmedel i en fin plåtburk

Vi på Magasin11.se har länge letat efter en typ av burk som passar för vardagens tråkiga måsten; så som tvättandet. Med våra rymliga plåtburkar med måtten 20 x 14,5 x 10 ryms det stora tvättmedelspaketet utan problem. Så mycket roligare att besöka tvättstugan när sysslan väntar i fin förpackning!

/tvattmedelsburk-platburk.png