En gång kattnörd alltid kattnörd
Katter är experter på att träna människor till att göra allt för att behaga dem. Är den nöjd med dig så får du belöningen när din misse kopplar på charmen och kurar ihop sig i ditt knä med sin spinnande motor igång. Har du en gång förälskat dig i dessa mjuka personligheter så finns ingen återvändo. Du är en ohjälplig kattnörd och kan vara stolt över det.

Omge dig med katter
Katter är dekorativa och gör sig bra på bild. Hyllan för torrfoder kan lätt bli en färgglad inredningsdetalj om du istället för tråkiga plastbyttor fyller fodret i plåtburkar med kattmotiv. På jobbet finns det säkert en och annan lika stor kattnörd så varför inte överraska med några härliga kaffemuggar med kattmotiv såklart? Muggar kan du hitta här där det också finns andra trevliga saker för mattar och hussar. För den som har en äventyrlig innekatt är en släpp-inte-ut-katten-skylt en praktisk och snygg present. Personliga presenter kan man ge bort när andan faller på. Det behöver inte vara någon som ska firas. Att ge bort en present för att göra någon glad är en överraskning som smäller högre än att få förväntade födelsedagspresenter eller julklappar.

Katter har humor
De flesta som känner dessa djur vet att kissar har humor och ger upphov till massor av skratt. Tänk på alla kattfilmer som roar vem som helst. När de är på lekhumör och vill ha en lekkompis kan de lätt få igång en trött matte eller husse. En tass som diskret daskar till tårna och en förväntansfull busig blick säger du inte nej till. Din lilla pälsklädda vän tar stor plats både i hjärtat och hemmet. Vill du gärna ha fler av dem i huset om än i porslinsform kan du alltid tipsa dina nära och kära om julklappar eller födelsedagspresenter du helst vill ha. Eller så ger du själv bort en gåva till någon som redan har allt. En kaffeburk fylld med kakor eller en kattgodisburk fylld med sega råttor blir en kul present till kattälskaren eller till gottegrisen.

 

 

 

 

15 Apr 2021