Leksaksbilar i metall

Vi är många som lekt med små bilar när vi var yngre. Detta intresse är dock något som växer med oss upp i åren och många börjar samla på leksaksbilar i metall. Vi som skriver här på bloggen är en av alla dom och intresset för bilar har medfört att hela ens lägenhet nu är fylld med små miniatyr bilar. En av mina är den klassiska Volkswagen Beetle som även kallas "bubbla". Jag älskar också den gamla vw bussen som för mig alltid kommer vara den coolaste bussen som rullat på våra vägar. Hos Magasin 11 kan man hitta mängder av roliga små leksaksbilar i metall. Här kan vi även hitta leksaksbilar som Shelby Cobra från 1965, Chevrolet Corvette, Ford f-100 pickup från 1965 och en mängd andra små retro bilar till den entusiastiske bilsamlaren. 

Magasin 11 säljer små bilar av hög kvalitet där dom små detaljerna verkligen syns att man arbetat med. Du kan öppna dörrar och vill du använda bilarna till mer än inredning så finns det också en pull back funktion så bilen drar iväg av sig själv. Perfekta små roliga presenter att ge bort till andra bil tokiga och även till barn med intresse för bilar. Kolla in Magasin 11 idag och se ifall du kan hitta en leksaksbil i metall som du kan lägga i din samling. 

Du hittar alla miniatyr bilar Här

 

/leksaksbilar-i-metall.jpg

3 maj 2019

Personliga presenter inom retro

Letar du runt på nätet efter lite unika produkter att ge bort till nära och kära? Här tipsar vi om personliga presenter som du kan ge bort till den som älskar 50-talet och retro. Vi som skriver på denna sida älskar inredning och prylar som andas nostalgi. Vi kommer skriva blogginlägg om de produkter vi får in på Magasin11.se som lever upp till kraven på en present som verkligen är unik och personlig. Följ med oss på resan och låt oss hitta coola och roliga personliga presenter till dina nära och kära.

inredningsbloggar.info

/personliga-presenter-inom-retro.jpeg

Besök Magasin11.se ifall du är på jakt efter unika prylar inom retro och nostalgi som tar en tillbaka till det ljuva 50-talet. Vi garanterar presenter som till 100 % är personliga!

Gilla oss gärna på Facebook ifall du tycker om vår sajt!

Nyhetsbrev