Plåtburkar och krukor

Piffa upp hemma med plåtburkar
Kliar det i fingrarna att göra om hemma? Är du sugen på att låta blicken möta något nytt? Att piffa upp med plåtburkar och plåtkrukor är ett smart och enkelt sätt att förlänga sommarkänslan - i dag tipsar vi dig om hur du bäst kommer igång!

Att tvingas jobba hemifrån kan ge upphov till plötsliga och obekväma insikter om hemmets skick.
Lyckligtvis finns det enkla och snabba knep du kan ta till för att göra hemmakontoret lite mer inspirerande i höst - exempelvis genom att experimentera med plåtburkar, plåtkrukor eller kanske en enstaka, effektfull plåtkruka i din inredning.


Plåtburkar - tre konkreta inredningstips

  • På skrivbordet - varför inte låta dina pennor ta plats i några riktigt fina plåtburkar? För att skapa ett än mer ombonat intryck kan du även komplettera med plåtkrukor för dina krukväxter och en söt liten plåtkruka är så klart din bästa vän när det gäller att hålla ordning på små prylar som gem eller suddgummin.

Behöver du inspiration? Gillar du färgstarka mönster? Då vill vi tipsa om att du hittar dessa läckra plåtburkar här och självklart finns de i olika storlekar.

  • På fönsterbrädan - snart faller höstmörkret igen. En fint mönstrad plåtkruka blir det perfekta hemmet för dina örter och känsliga blommor. Som bonus får du något vackert att titta på när du behöver den där minipausen på eftermiddagen!

  • Utanför porten - allra bäst bibehåller du jobbfokuset genom regelbunden motion. En riktigt vacker energikick får du om du ställer ut några plåtkrukor med frodiga växter i utanför din port. Gläds åt grönskan när du tar din lunchpromenad och njut av ett lite trevligare välkomnande varje gång du kommer hem igen.

Som du ser går det att komma långt och få riktigt fin effekt även med förhållandevis enkla knep. Sist men inte minst, en bonus när du väljer att inreda med plåtburkar, läckra plåtkrukor eller kanske bara en utvald och vacker plåtkruka är så klart de plånboksvänliga priserna som ger dig utrymme för oväntad kreativitet och lekfulla uttryck.

Vi önskar dig lycka till på hemmakontoret i höst
25 aug 2020

Personliga presenter inom retro

Letar du runt på nätet efter lite unika produkter att ge bort till nära och kära? Här tipsar vi om personliga presenter som du kan ge bort till den som älskar 50-talet och retro. Vi som skriver på denna sida älskar inredning och prylar som andas nostalgi. Vi kommer skriva blogginlägg om de produkter vi får in på Magasin11.se som lever upp till kraven på en present som verkligen är unik och personlig. Följ med oss på resan och låt oss hitta coola och roliga personliga presenter till dina nära och kära.

inredningsbloggar.info

/personliga-presenter-inom-retro.jpeg

Besök Magasin11.se ifall du är på jakt efter unika prylar inom retro och nostalgi som tar en tillbaka till det ljuva 50-talet. Vi garanterar presenter som till 100 % är personliga!

Gilla oss gärna på Facebook ifall du tycker om vår sajt!

Nyhetsbrev