Roliga drinking buddies till festen!

När man skall gå på fest är det ju kul att ha med sig en present istället för en vanlig blomma eller en flaska vin. Att ta något som man dessutom kan använda på middagen eller festen blir ju lite extra festligt. Tanken med drinking buddies är att de har olika namn, man får en, hänger den på sitt glas och vet sedan resten av kvällen vilket glas som är ens egna. På detta vis slipper man ta ett nytt och förlägga sin drink på oklar plats eller dricka i kompisens spetsade drink. 

Vem behöver inte en drinking buddie? 

Det finns 6-pack drinking buddies som är killar med namn som "Hank" "Mark" etc. Killarna har spedox på sig (perfekt för tjejmiddagen, eller varför inte herrmiddagen?) Sedan finns samma som 6-pack tjejer som är lika lättklädda men inte obsena på något vis. De har namna som "Sassy (=läckerbit) och "Kelly" för att vara lite extra cheezy. 

Utöver dessa finns det också "men in uniform" som är ett ett 4-pack med en brandman en polis, en lite coolare polis med solglasögon och en matros med sjömanskrans och allt. Killarna bär uppknäppt skjorta. Det finns även en "nude" (naken) drinking buddie. Dessa har såklart ett löv eller en korv med bröd över de privata delarna (ha ha ha) 

Ja en rolig gåva eller stämningsförhöjjare på fest helt enkelt som kan användas igen och igen.

Du hittar alla drinking buddies här 

/boy-drinking-buddies-glashange.jpg/men-in-uniform-drinking-buddies-glashange.jpg
/girl-drinking-buddies-glashange.jpg
 
10 maj 2019

Personliga presenter inom retro

Letar du runt på nätet efter lite unika produkter att ge bort till nära och kära? Här tipsar vi om personliga presenter som du kan ge bort till den som älskar 50-talet och retro. Vi som skriver på denna sida älskar inredning och prylar som andas nostalgi. Vi kommer skriva blogginlägg om de produkter vi får in på Magasin11.se som lever upp till kraven på en present som verkligen är unik och personlig. Följ med oss på resan och låt oss hitta coola och roliga personliga presenter till dina nära och kära.

inredningsbloggar.info

/personliga-presenter-inom-retro.jpeg

Besök Magasin11.se ifall du är på jakt efter unika prylar inom retro och nostalgi som tar en tillbaka till det ljuva 50-talet. Vi garanterar presenter som till 100 % är personliga!

Gilla oss gärna på Facebook ifall du tycker om vår sajt!

Nyhetsbrev